Hvad skal man se på Mallorca? Se top 5 seværdigheder her

Vælg en side

Hvad skal man se på Mallorca?

Top 5 seværdigheder på øen

Serra de Tramuntana

Serra de Tramuntana er et bjergområde på den nordvestlige del af Mallorca – og et af de absolut smukkeste naturområder!

Serra de Tramuntana er et UNESCO-verdensarvsområde, der strækker sig over 90 km fra Andratx til Pollença.

Hvis du er vild med vandreture, cykling eller blot ønsker at nyde den mindblowing natur, så er det her stedet. Bjergkæden er hjemsted for mange vandrestier med forskellige sværhedsgrader.

Et af de mest imponerende steder i Serra de Tramuntana er Sa Calobra, en spektakulær bugt med krystalklart vand omgivet af høje klipper.

Serra de Tramuntana er et must see på Mallorca, og der er masser af muligheder for at udforske området. Barschool arrangerer også en uforglemmelig hiking tur i bjergene, hvor vi alle vandrer, laver visualiseringsøvelser og hopper en tur i det krystalblå hav!

Oplev Serra de Tramuntana på Mallorca

Catedral de Mallorca

Catedral de Mallorca er et absolut must see på enhver rejse til Mallorca. Denne imponerende gotiske katedral, også kendt som La Seu, er beliggende i Palma de Mallorca og er en af øens mest populære turistattraktioner.

Byggeriet af katedralen startede i 1229 og fortsatte i mere end 400 år, hvilket resulterede i en unik blanding af gotisk, renæssance og moderne arkitektur.

Den mest bemærkelsesværdige funktion ved Catedral de Mallorca er dens store rosetvindue, som er en af de største i verden med en diameter på mere end 13 meter. Interiøret er også imponerende med høje lofter, malerier, skulpturer og glasmosaikvinduer.

Det er også muligt at tage en tur til katedralens tag, hvorfra man kan nyde en fantastisk udsigt over Palma og havet. Og i løbet af sommeren kan man opleve den berømte “Nit de Foc” (nat af ild), en imponerende ildfest, der afholdes i katedralens gårdsplads og er en af øens mest populære begivenheder.

Man skal se Catedral de Mallorca

The Magaluf Strip

Beliggende i byen Magaluf, på den sydvestlige del af øen, er The Magaluf Strip en lang gade fyldt med barer, natklubber og restauranter. Det er et populært stop for unge rejsende, der søger uforglemmelige fester!

The Magaluf Strip har en livlig og festlig atmosfære, og der er altid masser af aktivitet i gaderne. Fra diskoteker og barer til karaokebarer og sportsbarer, er der noget for enhver smag på den berømte gade.

Rejsende kan forvente at danse til de tidlige morgentimer, lytte til høj musik og nyde drinks med vennerne.

Men The Magaluf Strip er ikke kun kendt for sit natteliv.

Der er også masser af aktiviteter og attraktioner i området, som rejsende kan nyde i løbet af dagen. Der er en lang sandstrand med klart vand, hvor man kan nyde solen og tage en forfriskende dukkert i havet. Der er også en række vandsportsaktiviteter til rådighed, såsom jetski og paragliding, som man kan prøve.

Hvad skal man se på Mallorca? Oplev The Magaluf Strip

Palma Nova

Palma Nova er en populær badeby på Mallorcas sydvestkyst og er kendt for sin smukke sandstrand og livlige atmosfære. Byen ligger kun 15 minutters kørsel fra Palma de Mallorca og er et populært valg for både familier og unge rejsende.

Palma Nova har en smuk sandstrand, der strækker sig over mere end en kilometer langs kysten. Stranden er bred og flad og har masser af strandbarer og restauranter langs strandpromenaden.

Udover stranden er der også masser af aktiviteter og attraktioner i området, som man kan udforske.

Der er en række vandsportsaktiviteter til rådighed, såsom jet ski, paddleboarding og kajaksejlads, som man kan prøve.

Endelig er Palma Nova også kendt for sit natteliv, med en række barer og natklubber spredt over byen. Der er noget for enhver smag, fra livlige danseklubber til mere afslappede barer med live musik.

Palma Nova på Mallorca

Cuevas del Drach

Cuevas del Drach, også kendt som Dragonhulerne, er en af de mest spektakulære seværdigheder på Mallorca. Beliggende på østkysten af ​​øen i Porto Cristo, er hulerne et underjordisk system af grotter og søer, der er mere end 4 kilometer langt.

Cuevas del Drach blev dannet for millioner af år siden, og er fyldt med imponerende stalaktitter og stalagmitter, der er skabt over tid af vand, kalk og mineraler.

Hulerne er også hjemsted for en af de største underjordiske søer i verden, Lake Martel, som er mere end 170 meter lang og 30 meter bred.

Udover hulerne tilbyder Porto Cristo også en række andre attraktioner og aktiviteter for besøgende. Byen har en smuk marina, hvor man kan tage en sejltur eller nyde en af de mange restauranter og caféer langs havnen. Der er også en række strande i nærheden, såsom Cala Mandia og Cala Anguila, som er populære destinationer for solbadning og svømning.

Oplev Mallorca

Bliv bartender i de smukke omgivelser!

Hold dig opdateret!

Kategorier

Cocktails
Storytelling
Spiritus
Tips & Tricks
Mallorca
Nyheder

Tørstig efter mere?

New York Sour

New York Sour Subtil balance mellem citrus og bourbonTag et sip af New Yorks atmosfære En traditionel sour-cocktail er et mix af spiritus, sukker og...

læs mere

Manhattan

ManhattanEn tidløs favorit med elegance og klasse Som en tår af det pulserende New YorkManhattan var en yderst berømt cocktail i hele verden kort...

læs mere

Mint Julep

Mint JulepKølige elegance med sprød mynteEn aromatisk rejse siden 1803Mint Julep er en iskold bourbon cocktail, der er gennemsyret af sprød mynte....

læs mere

Whiskey Sour

Whiskey SourDen ultimative balance af sødme og syre Nyd et syrligt twist med Whiskey SourSpiritus, citrus og sukker. Whiskey Sour indeholder lige...

læs mere

Old Fashioned

Old FashionedEt tidløst ikon i cocktailverdenNyd fortiden med stilOld Fashioned er højt elsket verden over. Måske på grund af dens enkelhed....

læs mere

Mojito opskrifter

Mojito opskrifter5 lækre versioner af mojitoen!Den klassiske MojitoVi kan ikke springe over den klassiske, når vi er i gang med Mojito opskrifter!...

læs mere