Handelsbetingelser • Læs Barschools handelsbetingelser

Vælg en side

Handelsbetingelser

Book uddanelsen med ro i maven

Få afklaring på reglerne

Vi har forbedret vilkårene for handel med Barschool for at give tillid og klarhed. Vores elev-hotline er åben 24 timer i døgnet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Virksomhedsoplysninger

Virksomhedsnavn: NLGBALEAR SL. (BARSCHOOL.DK)
E-mail: info@barschool.dk

Website: www.barschool.dk

Hovedkontor:
Carrer de Carlos Sáenz de Tejada García, 2
07181 Magaluf, Islas Baleares, Spanien

Registreringsnummer CIF: B06910954

Bestillingsvilkår

Din kontrakt er med:
NLGBALEAR SL. (BARSCHOOL.DK)
Carrer de Carlos Sáenz de Tejada García, 2
07181 Magaluf, Islas Baleares, Spanien

Registreringsnummer CIF: B06910954

Når du laver en booking hos os, gælder alle nedenstående vilkår og betingelser.

Udtryk som “vi”, “os” og “vores” refererer til virksomheden Barschool. Udtryk som “dig”, “du”, “studerende”, “elev”, “bruger” eller “kunde” refererer til den bruger, der besøger og/eller booker en uddannelse gennem vores hjemmeside eller gennem vores kundeservice.

Booking og billet

 

Hvordan booker jeg?

Hvis du ønsker at booke en plads på en af Barschools uddannelser, kan du gøre det ved at kontakte os pr. telefon eller mail eller direkte på hjemmesiden www.barschool.dk/book.

Booking og vilkårene på www.barschool.dk er bindende for både Barschool og eleven, når først depositummet og/eller hele rejsens pris er betalt.

Betaling

Barschool modtager online betalinger med Dankort, Visa og MasterCard.

Din betaling bliver først trukket på din konto, når produktet er oprettet. Vælger du ratebetaling, skal du selv gennemføre betalingen via betalingslink.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv afgifter.

På hjemmesiden bruger vi følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

Barschool benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol. Det betyder, at din data er sikker og ikke kan læses af udefrakommende.

Elevens ansvar ved booking og betaling

Den person, som modtager bekræftelsen på e-mail, er ejeren af uddanelsen. Derfor er det kun dig, der kan ændre eller afbestille uddanelsen på Barschool.

Hvis du bestiller flere uddanelser, betragtes du som ejeren af alle uddanelserne.

Det noterede navn skal til altid stemme overens med dit pas. Det skal som minimum indeholde første fornavn og sidste efternavn.

Vi sender altid eventuelle informationer om din booking via SMS eller e-mail. Derfor er det vigtigt, at dine kontaktoplysninger fremgår af bookingen – og opdateres hvis relevant.

Må børn og unge under 18 år tage uddannelsen?

Hvis du er under 18 år og vil tage uddanelsen uden dine forældre, kræves en skriftlig fuldmagt fra en forælder eller værge for at opholde sig i Spanien. På Barschool tillader vi ingen at deltage, som er yngre end 17 år på startdatoen.

Vil du tage uddanelsen som 17-årig, kræver det tilladelse fra dine forældre/værge. Udfyld blanketten her og send den til Barschool på info@barschool.dk, mærk e-mailen ”Fuldmagt + navn på personen der booker.

OBS: det er vigtigt at medbringe en kopi af blanketten til check-ind.

Rejsens pris, betaling og andre

Prisændringer på uddannelsen

Priserne, der er angivet på hjemmesiden, kan blive op- og nedjusteret alt efter udbud og efterspørgsel.

Rabatter

Rabatter kan i de fleste tilfælde ikke kombineres, med mindre andet er nævnt i annoncen eller markedsføring.

Hvad er inkluderet i prisen?

Uddannelsens pris inkluderer, hvis ikke andet er anført:

– Uddannelsen
– Overnatning på hotelværelse

Hvis du ønsker et enkeltværelse eller dobbeltværelse, kan du tilkøbe det. Alle elever vil typisk bo på værelse med to andre elever.

Ansvaret for pas, visum, vaccinationer, forsikringer og lignende påhviler den rejsende. Disse er ikke inkluderet i prisen. Derudover er særlige hotelfaciliteter ikke inkluderet i prisen.

Uddannelsens længde

Barschool uddannelsen varer typisk 2 eller 3,5 uge.

Uddannelseslængden gælder fra og med startdato til og med slutdato. Det samme gælder, hvis uddannelsen starter om aftenen og/eller slutter om morgenen.

Skatter og afgifter

Prisen på rejsen er udregnet på baggrund af gældende tariffer, afgifter og valutakurser. Barschool forbeholder sig retten til inden startdato at foretage den slags prisændringer, som skyldes ændringer i omkostninger, skatter, afgifter, gebyrer eller valutakurser. Dette gælder også i tilfælde af, at uddannelsen allerede er betalt.

Hvis prisen stiger mere end 10%, har eleven ret til at annullere opholdet og få det indbetalte beløb refunderet. Eleven skal dog underrette Barschool umiddelbart efter, at han eller hun er blevet informeret om prisforhøjelsen.

Barschool er forpligtet til at godtgøre eleven det sparede beløb, hvis det overstiger 100 kr., dersom skatter, afgifter mv. som pålignes Barschool direkte, og som er indregnet i uddannelsens pris.

I tilfælde af at du har vundet din uddannelse som præmie i for eksempel en konkurrence, er den skattepligtig som personlig indkomst. Derfor skal du skrive beløbet på din årsopgørelse. Læs eventuelt mere hos SKAT.

Turistskat

I Spanien betaler alle turister en turistskat på 2-5 euro pr. nat. Det gælder alle rejsende fra 16 år. Summen varierer mellem regionerne i landet og antallet af stjerner.

Vores hoteller opkræver en turistskat på 3-4 euro pr. person pr. nat. Eleven betaler denne individuelle skat direkte til hotellet ved incheckning.

Betaling og prisændring

Ratebetaling

Hvis du ønsker at betale for uddannelsen via ratebetaling, kan du betale over følgende perioder:

 • 3 måneder
 • 6 måneder
 • 12 måneder
 • 24 måneder
 • 36 måneder

Det er selvfølgelig rentefrit!

Betalingerne sker ikke automatisk. Du kan derfor selv kontrollere dem via Min Konto.

Forsinket betaling

Hvis du ikke har betalt for uddannelsen til aftalt tid, vil den blive annulleret. Vi vil i de fleste tilfælde kontakte dig for at minde dig om, at betalingen mangler, inden vi annullerer din booking.

Ændring før uddannelsesstart

Hvis Barschool laver ændringer før start

Barschool har ret til både at ændre og aflyse uddannelsen på følgende vilkår.

Hvis Barschool aflyser uddannelsen, skal du som elev informeres om dette hurtigst muligt. Det samme gælder, hvis Barschool ikke kan levere for eksempel overnatningsmuligheder.

Uddanelsen, du køber hos Barschool, falder uden for kategorien pakkerejser, da det er en erhvervsmæssiguddanelse og du selv står for transporten. Af samme årsag er Barschool ikke en del af Rejsegarantifonden.

Ved ekstraordinære omstændigheder (som for eksempel COVID-19) forbeholder Barschool sig retten til at kunne ændre lokationen, så længe begge er af tilsvarende kvalitet og uddannelsesmæssigt indhold.

Skulle en ændring betyde, at uddannelsenens økonomiske værdi falder i forhold til opholdets og uddannelsens kvalitet, har du ret til at modtage et nedslag i prisen. Dette gælder dog ikke ændringer, som almindeligvis ses som bagateller.

Hvis Barschool informerer dig om aflysning eller ændringer, skal du samtidig informeres om, hvordan du ellers skal forholde dig. Hvis Barschool aflyser uddannelsen, har du mulighed for at opsige uddannelsesaftalen og få refusion på samtlige indbetalte beløb. Du kan også vælge at deltage i et andet kursus efter eget valg, hvis den matcher det aflyste kursus.

Vælger du at deltage i en uddannelse med højere værdi, skal du betale prisforskellen. Vælger du at deltage i en uddannelse af lavere værdi, skal Barschool tilbagebetale prisforskellen.

Skulle du få et økonomisk tab på grund af Barschools ændringer eller aflysning, har du krav på erstatning. Medmindre aflysningen eller manglende opfyldelse skyldes:

 • Antallet af tilmeldte til et ophold er mindre end det overførte minimum, og skriftlig meddelelse herom er eleven i hænde senest 3 uger inden startdato.
 • Elevens egne forhold.
 • En uvedkommende tredjemand eller omstændigheder og der ikke med passende omhyggelighed kunne være forudset ved aftalens indgåelse.

Hvis du ønsker at gøre krav gældende, skal du give Barschool besked inden for rimelig tid, efter du er blevet informeret om ændringerne eller aflysningen. Hvis du ikke gør dette, bortfalder din ret til at gøre krav gældende. En rimelig tid må ses som maksimalt 5 dage.

Starttider for start og sluttidspunkt

De angivne start- og sluttider er kun foreløbige og kan ændres frem til startdato.

Alle elever får selvfølgelig direkte besked om dette, og vi hos Barschool vil gøre vores bedste for at finde starttidspunkt der passer alle elever.

Hvis eleven ønsker at ændre eller aflyse sin booking

Du kan altid tilkøbe halvpension – både inden start og når du er ankommer til Barschool.

Du kan kun afbestille uddannelsen og få refusion, hvis du har tilkøbt afbestillingsforsikring eller afbestillingsforsikring Plus.

Servicetillæg ved ændringer

Ved navneændring fx. i forbindelse med videresalg opkræves 300 kr. pr. person.

Dette servicetillæg bliver ikke tilbagebetalt ved afbestilling af uddanelsen.

Dine garantier og sikringer

Tryghedsgaranti

For at give dig endnu større ro i maven ved booking af vores uddannelse, tilbyder vi en 100% gratis tryghedsgaranti til alle.

Det betyder, at du får alle dine penge tilbage, hvis Barschool ikke afholder uddannelsen. Dermed er der fuld refusion.

Afbestillingsforsikring

Du kan købe en afbestillingsforsikring, der giver dig ret til at aflyse din booking og få fuld refusion (eksklusiv beløbet for forsikringen og 10% af rejsens værdi).

Du skal kunne fremvise en lægeattest, der fraråder dig at rejse. Hvis du havde en kronisk sygdom eller skade, da du tegnede afbestillingsforsikringen, dækker den ikke.

Vær opmærksom på, at forsikringen skal tegnes senest inden første indbetaling. Den er herefter bindende.

Pandemisikring

I din tryghedsgaranti er der også en pandemisikring inkluderet. Det betyder, at du får fuld refusion ved en annullering, der skyldes en pandemi (for eksempel COVID-19).

Hvis Udenrigsministeriet fraråder ikke-nødvendige rejser til Mallorca, vil du får fuld refusion.

Pandemisikringen inkluderer en tilbagebetalingsklausul. Dermed er du sikret fuld tilbagebetaling, hvis du bliver testet positiv for COVID-19 eller andre sygdomme, der ind under kategorien pandemi. Tilbagebetalingsklausulen gælder, hvis du er testet positiv 7 dage før afrejse og frem til dagen før din afrejse.

Afbestillingsforsikring Plus

Du kan købe en afbestillingsforsikring Plus, der giver dig ret til at aflyse din booking og få fuld refusion (eksklusiv beløbet for forsikringen og 10% af rejsens værdi).

Med afbestillingsforsikring Plus behøver du ikke at kunne fremvise en lægeattest for at få refusion.

Vær opmærksom på, at forsikringen skal tegnes senest inden første indbetaling. Den er herefter bindende.

Afbestilling

Hvornår kan eleven afbestille?

Du har ret til at afbestille uddannelsen, hvis du har tilkøbt en afbestillingsforsikring eller en afbestillingforsikring Plus.

Med en afsbestillingsforsikring kan du få fuld refusion (eksklusiv beløbet på forsikringen og 10% af rejsens værdi), hvis du kan fremvise en lægeerklæring, der fraråder dig at deltage. Afbestillingsforsikringen dækker ikke, hvis du havde en kronisk sygdom, da du tegnede forsikringen.

Med en afbestillingsforsikring Plus kan du altid afbestille og få fuld refusion (eksklusiv beløbet på forsikringen og 10% af rejsens værdi). Du behøver ikke kunne fremvise en lægeerklæring.

Derudover gælder det at:

 • Ved for sent fremmøde eller ved udeblivelse uden afbestilling, er Barschool ikke forpligtet til refusion.
 • Du kan afbestille uddannelsen, hvis der nærhed destinationen sker krigshandlinger, naturkatastrofer, smitsomme livsfarlige sygdomme eller lignende, der indebærer fare. Dette gælder kun, hvis Barschool ikke kan tilbyde at afvikle uddannelsen på en alternativ lokation.

De nævnte afbestillingsmuligheder gælder kun i tilfælde af, at Udenrigsministeriet, Statens Serumsinstitut eller tilsvarende myndighed fraråder erhvervsrejser til området i den gældende periode.

Man kan ikke gøre brug af afbestillingsretten, hvis begivenheden var almindeligt kendt ved aftalens indgåelse.

Sådan anmelder eleven afbestilling af opholdet

Hvis eleven ønsker at anmelde en afbestilling af sit ophold uden for vores åbningstider, skal han eller hun sende en afbestillingsbekræftelse på e-mail til info@barschool.dk og ringe til Barschool ved først mulige lejlighed for at bekræfte sin afbestilling.

Herefter kan Barschool sende en afbestillingsbekræftelse. Eleven skal selv afbestille eventuelle tilkøb af ydelser i forbindelse med uddannelsen.

Afbestillingsforsikring

Hvis du har en afbestillingsforsikring, kan du få fuld refusion (eksklusiv betaling for afbestillingsforsikringen og 10% af uddannelsens værdi). Forsikringen træder i kraft ved skade eller sygdom og ved fremvisning af lægeattest, som fraråder dig at deltage.

Hvis du havde kroniske eller eksisterende lidelser/sygdomme, da du tegnede afbestillingsforsikringen, dækker den ikke.

Vær opmærksom på, at forsikringen skal tegnes senest inden første indbetaling. Den er herefter bindende.

Afbestillingsforsikring Plus
På Barschool tilbyder vi Afbestillingsforsikring Plus. Med denne behøver du ikke at fremvise en lægeerklæring, hvis du ønsker at aflyse din booking.

Overdragelse af uddannelsen og opholdet

Gebyrer ved overdragelse

Hvis du ønsker at overdrage uddannelsen til en anden, er der et ændringsgebyr på 299 kr. og eventuelle ændringsgebyrer hos partnere.

Dette er dog kun muligt, hvis partnere ikke udelukker overdragelsen. Overdragelsen skal altid ske inden uddannelsens begyndelse.

Forsikringer kan ikke overdrages til andre.

Informer Barschool om overdragelse

Hvis du ønsker at overdrage dit ophold og booking af uddannelse, skal du informere Barschool hurtigst muligt inden startdato.

Det skal altid ske inden uddannelsens begyndelse.

Videresalg

Barschool fralægger sig ethvert ansvar ved videresalg af uddannelser og ophold.

Barschools ansvar efter startdato

Et ophold som lovet

Det er Barschools forpligtigelse at gennemføre opholdet, som det er informeret på www.barschool.dk og i markedsføringen.

Hvis du ikke modtager de ydelser, som er informeret gennem hjemmesiden, annoncer eller aftaler med Barschool, så er der en mangel ved uddannelsen.

Dette må du altid gerne informere os om på:
+45 71 74 84 64
info@barschool.dk

På den måde har vi mulighed for at rette op på manglen eller refundere et tilsvarende beløb.

Særlige aftaler

Skulle der være særlige aftaler mellem dig og Barschool, der ikke er de samme, som er beskrevet på www.barschool.dk, er de kun gyldige, hvis de kan dokumenteres.

Mangler ved uddannelsen

Det ses ikke som mangler ved uddannelsen, hvis der opstår små udfordringer, der er bagateller.

Barschool kan aflyse uddannelsesindhold, hvis der ikke er nok tilmeldte elever. Her får du selvfølgelig refunderet dine indbetalte penge.

Hvis Barschool ikke retter op på mangler inden for rimelig tid, får du refunderet tilsvarende beløb. Hvis Barschool retter op på manglen, kan du ikke aflyse bookingen, hvis det sker inden for rimelig tid og uden omkostninger.

Ophæve aftalen

Du kan få kompensation, hvis uddannelsen ikke opfylder informationerne på www.barschool.dk eller i markedsføringen. Du skal i dette tilfælde umiddelbart efter informerer Barschool om manglerne. Hvis du ikke giver Barschool besked, umiddelbart efter du oplever problemer, så Barschool har mulighed for at reagere, frafalder retten til at få kompensation.

Hvis du vælger at hæve aftalen, skal Barschool refunderer samtlige beløb. Der kan tilkomme Barschool en godtgørelse, som svarer til den værdi, uddannelsen må antages at have haft for dig.

Skulle du få et økonomisk tab på grund af uddannelsens mangler, har du krav på erstatning fra Barschool. Dette gælder dog ikke, hvis manglen skyldes en uvedkommende tredjemand, som ikke med passende omhyggelighed kunne være forudset ved aftalens indgåelse eller være undgået af Barschool.

Aflysning ved udefrakommende omstændigheder

Barschool er ikke den ansvarlige, hvis aflysning eller mangler skyldes udefra kommende omstændigheder, som Barschool ikke kunne have forudset ved bookingtidspunktet.

Personskade

Erstatning for personskade er begrænset i overensstemmelse med reglerne i internationale konventioner.

Alle startider på www.barschool.dk og på uddannelsesaftalen er forventede tider. Derfor er Barschool ikke ansvarlig for tab, som skyldes ændringer i de oplyste tider.

Barschool tilbyder ikke kompensation ved forsyningssvigt på hotellet, for eksempel afbrydelser af varmt vand, varme og aircondition. Barschool tilbyder heller ikke kompensation, hvis swimmingpools eller lignende faciliteter er midlertidigt ude af brug på grund af nødvendige reparationer.

Barschool er ikke ansvarlig for hotellets egne oplysninger, for eksempel i brochurer eller på hjemmesider.

Du er selv ansvarlig for dine værdigenstande og penge.

Tider

Alle starttider på www.barschool.dk er forventede. Derfor er Barschool ikke ansvarlig for tab, der skyldes ændringer i de oplyste starttider.

Ophold på hotel

Barschool tilbyder ikke kompensation for forsyningssvigt på hoteller. Vi tilbyder heller ikke erstatning, hvis swimmingpools eller lignende faciliteter midlertidigt er ude af drift.

Barschool har ikke ansvar for de oplysninger, du finder i hotellets egne brochurer eller hjemmesider. Som elev er du selv ansvarlig for dine værdigenstande og penge.

Personlige oplysninger

Din tilladelse

Når dit bestilte ophold bliver bekræftet, giver du samtidig tilladelse til, at dine personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med persondataloven.

Behandling af persondata

Barschool behandler persondata som følgende:

Personoplysninger, for eksempel navn, køn, fødselsdato, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som du har oplyst ved booking på hjemmesiden, pr. telefon, ved besøg på kontoret, eller personoplysninger, der i øvrigt er registreret i forbindelse med bestilling eller særlig information fra dig om din sundhedstilstand i forbindelse med opholdet, bliver behandlet af Barschool.

Dine personoplysninger kan blive behandlet af Barschools samarbejdspartnere.

Elevens ansvar

Anvisninger og ordensbestemmelser

Du skal altid følge Barschools henvisninger for uddannelsens gennemførelse. Du skal respektere de ordensbestemmelser, som Barschool informerer om, samt for ophold på hoteller m.v. Hvis du overtræder gentagende gange eller på grov vis, kan dette medføre bortvisning fra uddannelsen og/eller hotel. I dette tilfælde må dit videre ophold foretages på egen foranledning og for egen regning.

Euforiserende stoffer

Det accepteres under ingen omstændigheder, at der bliver indtaget euforiserende stoffer under opholdet. Derfor vil dette medføre bortvisning. Hvis Barschools repræsentanter har begrundet mistanke om, at en elev er påvirket af eller har indtaget euforiserende stoffer, kan en stoftest forlanges. Skulle eleven nægte dette, har Barschools repræsentanter og personale ret til at bortvise vedkommende.

Eleven skal kunne tage vare på sig selv eller tage uddannelsen med en, som kan hjælpe med personlig assistance, hvis dette er påkrævet.

Erstatningsregler

Hvis du som elev forvolder skade på ejendele, som tilhører andre elever, Barschool, personale, hotel m.v., er du den erstatningsansvarlige.

Pas

Som elev er det dit ansvar at have et gyldigt pas, visum og eventuelle vaccinationer. Øvrige oplysninger, som du måtte finde nødvendige, får du ved at kontakte Spaniens ambassade eller konsulat og hos Seruminstituttet. Du kan også altid kontakt os, hvis du har brug for mere information eller hjælp.

Sygdom

Ved følger af sygdom, ulykkestilfælde og lignende under uddannelsen er du som elev den ansvarlige. Barschool kan ikke hjælpe med udgifter til læge, hospitalsophold m.v.

Vi anbefaler derfor, at du har tegnet en rejseforsikring, inden du rejser til Barschool.

Reklamationer

Reklamation

Hvis du oplever en mangel ved uddannelsen og ønsker reklamationer, skal du give Barschool besked hurtigts muligt. Hvis du ikke gør dette, vil det i de fleste tilfælde resultere i, at du mister muligheden for senere at kræve erstatning eller kompensation.

Reklamationer over fejl eller mangler, som Barschool ikke kunne rette under uddannelsen, skal du informere om skriftligt til Barschool senest 4 uger efter uddannelsens afslutning.

Glemte sager

Hvis du vil efterlyse glemte sager, skal det ske hurtigt muligt efter hjemkomsten. Barschool kan opkræve dækning af omkostninger til adminitration og forsendelse.

Indsend en sag

Hvis du og Barschool ikke kan komme til enighed, kan en sag indsendes til relevante myndigheder og retsinstanser.

Moms på uddannelser

Momsfritagelse

Ifølge momsloven er hovedreglen, at der er momsfritagelse på skoleundervisning, aftenskoleundervisning, undervisning på videregående uddannelsesinstitutioner, faglig uddannelse og anden undervisning af faglig karakter.

Legat

Legatbetingelser

Alle er velkomne til at deltage i Barschools legatprogram, dog skal du være fyldt 18 år for at kunne indløse det.

Du kan søge et legat her.

Vi udbetaler ikke legatet i kontanter, det kan udelukkende bruges til betaling af din bartenderuddannelse hos Barschool.

Hvis du er den heldige vinder af et legat, skal du bruge det til booking senest 2 år efter udstedelsesdato – hvis andet ikke fremgår.

Når du tilmelder dig legatprogrammet, godkender du samtidig at Barschool må sende dig nyhedsbrev og SMS. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Handelsbetingelser – Merchandise

Bestilling & betaling

Alle vores priser på hjemmesiden er tydeligt anført inkl. moms. Priserne kan reguleres, men prisen på bookingtidspunktet, er den gældende pris for købet.

Der tages forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer, overbooket produktion og leveringssvigt fra vores leverandører.

Når du har bestilt, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. 

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder som er følgende:

 • Visa/Dankort
 • Visa
 • Visa Electron
 • MasterCard
 • MasterCard Debit
 • Maestro

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet ved ordrebekræftelse. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. datoen er overbooket, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb.

Levering

Vi leverer købte varer, jf. oplysninger om dato og lokation der fremgår af din ordrebekræftelse.

Reklamation

Skade på udstyr eller varer, som følge af fejlhåndtering fra din side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til Barschool i rimelig tid efter modtagelse. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis (rimelig) kompensation.