Tryghedsgaranti • Få en gratis Tryghedsgaranti på din booking

Vælg en side

Tryghedsgaranti

Vi prioriterer altid din tryghed

Hvad er inkluderet i Tryghedsgarantien?

På Barschool er du altid dækket af vores omfattende Tryghedsgaranti!

    Fakta om Tryghedsgarantien

  • Pointing arrow Gratis på alle bookinger
  • Pointing arrow Få fuld refusion ved Barschools aflysning
  • Pointing arrow Pandemisikring inkluderet

    Formålet med Tryghedsgarantien

  • Pointing arrow Ro i maven inden, under og efter opholdet
  • Pointing arrow Sikring af dine penge

Trygge rammer for dit ophold

Med vores Tryghedsgaranti ønsker vi at give dig nogle trygge rammer og ro i maven, inden du vælger at booke et ophold og tage afsted på barskole. Det er et stort valg at tage på Barschool. Derfor stræber vi efter, at alle elever nyde opholdet med et smil på læben og trygge rammer.

Få meget mere information om Tryghedsgarantien her.

100% tryghed hos Barschool

Vores største prioritetet er, at alle elever på Barschool er og kan føle sig 100% trygge – både inden, under og efter opholdet på vores bartenderskole.

Derfor tilbyder vi altid gratis tryghedsgaranti på alle bookinger. Det betyder helt konkret, at vi enten afholder Barschool, eller også får du alle pengene retur.

Pandemisikring

I vores Tryghedsgaranti er en bredspektret pandemisikring også inkluderet. Det betyder, at du har fuld dækning for alle dine indbetalte penge under en pandemi (som fx. COVID-19).

Skulle Udenrigsministeriet fraråde ikke-nødvendige rejser til Mallorca, vil der ske fuld tilbagebetaling.

Derudover inkluderer pandemisikringen en tilbagebetalingsklausul. Det sikrer dig 100% tilbagebetaling, hvis du tester positiv for COVID-19 eller andre sygdomme, som falder ind under pandemikategorien. Dette gælder, hvis du er testet positiv 7 dage før planlagt afrejse og frem til dagen før din afrejse.

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.