Cocktails • Bliv undervist i disse 45 cocktails

Vælg en side

Master over 50 cocktails

Under uddannelsen vil du mestre Speedmixing i over 50 forskellige cocktails, her ser du et lille udvalg.

Bartenderskolens cocktails

Du lærer både at mixe bestsellere og unikke opskrifter, som alle imponerer dine kunder i baren! Hver cocktail har sin egen historie. Efter endt uddannelse kan du hver en fortælling, så du også kan underholde med storytelling i dit kommende bartenderjob.

Se alle de cocktails, du er ekspert i efter Barschools uddannelse!

Bliv bartender og oplev verden

Forestil dig en hverdag, der er et mix af bartenderfaget, fede oplevelser og nye venskaber. Dét er opskriften på Barschool!

Bliv bartender, alt imens du oplever verden og får minder for livet!

På 3,5 uger bliver du en af de mest eftertragtede bartendere. Vores bartenderskole giver dig praktisk erfaring, der gør dig til en hurtig, effektiv og underholdende bartender bag baren.

Praktisk Bartræning

En lang kø af kunder, en masse forskellige cocktails og høj musik i baggrunden – dét forbereder vi dig på, når du får Praktisk Bartræning!

Læs mere om praktisk bartræning her

Free Pour

Jiggers? Det får du ikke brug for. Under Free Pour undervisningen lærer du at mixe lækre drinks på kun 40 sekunder – helt uden hjælpemidler!

Læs mere om free pour her

Flair

Flair er hastighed og showmanship i én. Lær at imponere dine gæster med smarte tricks, uden det går ud over din effektivitet bag baren.

Læs mere om flair her

Storytelling

Hvem elsker ikke en god historie? I Storytelling får du en masse viden om cocktails baggrunde og fun facts, som du kan underholde kunderne med.

Læs mere om Storytelling her

Service & Salg

En lang kø af kunder, en masse forskellige cocktails og høj musik i baggrunden – dét forbereder vi dig på, når du får Praktisk Bartræning!

Læs mere om service & salg her

Mixology

Er du klar på at blive lidt af en cocktail connaisseur? I Mixology kombinerer du Flair og Storytelling og bliver ekspert i smage og aromaer.

Læs mere om Mixology her

Speed Mixing

Enhver kunde hader at vente længe i baren. Derfor bliver du i Speed Mixing mester i at lave cocktails på få sekunder uden ret mange redskaber.

Læs mere om Speed Mixing her

Lær af verdens bedste bartendere

Du får undervisning af højeste kvalitet, som er udarbejdet af nogle af Danmarks bedste bartendere!

Hektor Pantas

En erfaren underviser, barejer og bartender. Hektor har uddannet over 15.000(!) bartenderelever i hele Europa.

Kim Hass

En verdenskendt bartender! Kim Hass er skaberen af den populære Gin Hass, der nydes verden over.

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.