Hotel Vistasol • Bo på Vistasol under bartenderuddannelse

Vælg en side

Hotel Vistasol

Luksus med spa, pool og udsigt til Middelhavet

Hvad er særligt ved Vistasol?

Hotel Vistasol ligger på et bjerg, der giver den flotteste udsigt at stå op til! Du har kun en lille gåtur til både strand, shopping, fitness og byliv. 

Dit værelse

 • Pointing arrow 2 eller 3 værelseskammerater
 • Pointing arrow Balkon
 • Pointing arrow Eget badeværelse og køkken
 • Pointing arrow Flot udsigt over Middelhavet

Hotel Vistasol

 • Pointing arrow 3 minutter til Palma Nova strand
 • Pointing arrow Spa, pool og restaurant
 • Pointing arrow Beachvolley og barområde
 • Pointing arrow Fitnesscenter

De lækreste omgivelser

Uanset om du føler for en dukkert, en cocktail i byen eller en dag med shopping, har du det inden for rækkevidde. Hvis du skulle få lyst til at opdage resten af Mallorca, har du kun 200m til det nærmeste busstopsted!
Hotel Vistasol
Hotel Vistasol har en central beliggenhed i partybyen Magaluf. Fritiden kan derfor nemt bruges på floor, autentiske caféer eller store shoppingcentre.

På hotellet finder du en masse faciliteter, hvis du trænger til at slappe af efter en dag med undervisning. Hop i poolen, læn dig tilbage i spaen eller sip til en cocktail i baren!

Dit værelse
Værelset indeholder alt, du kunne drømme om, når gør klar til dagen eller slapper efter undervisning på Barschool!

Dit værelse indeholder både:

 • Dobbeltsenge
 • Sovesofa
 • Stue
 • Køkken
 • Badeværelse
 • Balkon

Værelserne byder også på god plads, flot udsigt over Middelhavet og (selvfølgelig) WiFi.

Der er selvfølgelig også det mest livsnødvendige: En stikkontakt nær sengen, så din telefon også kan få sin skønhedssøvn.

Du bor med to værelseskammerater.

Vi fordeler værelserne vilkårligt. Hvis du har et ønske om en bestemt værelseskammerat, skal du blot huske at meddele os dette 3 uger inden afrejse.

Området
Hotel Vistasol er placeret midt på et lille bjerg i Magaluf og omgivet de smukkeste omgivelser. Med en lille gåtur på 200 m er du nede på den hvide sandstrand Magaluf Beach.

Vil du gerne opleve Mallorca uden at skulle bruge tid i bussen? Så har du både restauranter, barer og butikker lige om hjørnet.

Der er derfor rig mulighed for at opleve Mallorcas seværdigheder i naturen og få en fed tur i byen i Magalufs natteliv.

Halvpension
Gider du ikke planlægge morgen- og aftensmad? Så har du mulighed for at tilkøbe halvpension under dit ophold på Vistasol! 

Med halvpension får du adgang til morgen- og aftenmenuen i hotellets restaurant alle dage under hele opholdet.

Det største plus ved halvpension er, at du aldrig skal skænke madlavning og indkøb en tanke. Du suser bare ned til hotellets lækre retter, og så er der serveret! Du tilvælger halvpension ved bestilling, eller når du ankommer på Mallorca.

Prisen for halvpension i 2 uger eller 3,5 uger starter fra 1.995,-

Faciliteter
På Hotel Vistasol er der mange lækre faciliteter, der gør det til en fantastisk oplevelse! Det inkluderer:

 • Restaurant
 • Pool
 • Spa og wellness
 • Barområde
 • WiFi
 • Fitness
 • Grillområde

Pift dit ophold op med fede aktiviteter hos vores partnere

Skal opholdet på Barschool lige have en smule ekstra? Book en plads til de bedste aktiviteter på Mallorca. Vores partnere vil ved ankomst præsentere de forskellige aktiviteter der kan bookes hos dem.

Pointing arrow Cocktail Night i Palma

Lækre drinks, nye venskaber og vilde dansegulve i Palma! Til Cocktail Night får du og de andre gæster en bus direkte til og fra Palmas pulserende natteliv. Når du ankommer til byen, serverer vi 4 læskende cocktails.

Pointing arrow Partybåd

Den her tur, den SKAL du opleve! Sammen med de andre gæster sejler du ud på det azurblå hav og holder en fest, du aldrig glemmer. Med høj musik i baggrunden tager vi en dukkert, nyder kølige drinks og danser på dækket.

Pointing arrow Eventmiddag

Sæt dig til bords og nyd en overdådig middag! I starten af opholdet holder vi en eventmiddag og går all in på et tema, hvor underholdning, mad og dresscode sætter scenen for festen. Få en fantastisk aften på en lækker restaurant!

Pointing arrow Partybus

En af de MEST populære aktiviteter! Hop med på partybussen, og få den vildeste aften med de andre elever! Glæd dig til lækre drinks, høj musik og fuld fart på landevejen, når bussen henter jer.

Pointing arrow Vingård - Binivista

Tag med på Binivista og få en uforglemmelig vinsmagning med den smukkeste udsigt! Glæd dig til lækker tapas, rundtur på vingården og spændende historier om de udvalgte vine. En unik oplevelse på Mallorca!

Pointing arrow Hiking tur

En vild oplevelse i Mallorcas skønne natur! Tag på hiking i Mallorcas mest imponerende Traumuntana bjerge på 90 km længde, og tag del i sjove cocktailøvelser og strandtur undervejs.

Pointing arrow Bar Jump

Lær Magalufs vilde natteliv at kende, når vi sammen besøger 3 af de bedste natklubber og en af de fineste cocktailbarer! Undervejs er der cocktails ellers shots inkluderet.

Find mere information her

Fandt du ikke det, du søgte? Find mere information på vores andre sider. Du skal også være velkommen til at kontakte os med ethvert spørgsmål eller ønske her.

Uddannelsens indhold

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hverdagen på skolen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Om Magaluf på Mallorca

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.