Partnere • Se alle Barschools partnere

Vælg en side

Samarbejdspartnere

For en bedre bartenderskole

Sammen skaber vi Barschool

Vi samarbejder med en lang række brands for at kunne skabe den bedst mulige uddannelse på Barschool og give 100% jobgaranti for eleverne.

Fælles for alle vores samarbejdspartnere er, at de leverer services og produkter, der bidrager til unikke events – både hos private og erhverv. På den måde sikrer vi, at alle elever er garanteret et job som bartender efter endt eksamen.

Logo - Uptours

Uptours

Uptours arrangerer ungdomsrejser til Sunny Beach og Magaluf og er i dag Skandinaviens største udbyder af ungdomsrejser. Når du rejser med Uptours kan du altid forvente sol og fest i trygge rammer.

Logo - DUF Rejser

DUF-rejser

Gennem de sidste par år har DUF-rejser markeret sig som det vildeste og mest sikre rejseselskab for unge mennesker. I dag er de ubestridt Danmarks største ungdomsrejseselskab.

Logo - Bar - Chill Out Cocktails

Absolut Chillout

Du finder Beach Bar Mexo på den populære destination Sunny Beach. De åbnede dørene for allerførste gang i 2003 og har siden da været det foretrukne valg for gæster fra hele verden. På Beach Bar Mexo er du altid garanteret en helt unik atmosfære og fest!
Logo - TenderBar

Tenderbar

Tenderbar er en totalløsning inden for cocktail catering. Til enhver slag fest kommer de både med bartender, selve baren, spiritus, råvarer og glas. Gennem tiden har de sørget for lækre cocktails til både julefrokoster, bryllupper, firmaevents og meget mere.

Logo - CaterBar

Caterbar

Den klare vision hos Caterbar er at levere catering og eventløsning af højeste kvalitet. De skræddersyr løsninger til enhver fest, hvad end du ønsker et sjovt cocktailkursus, en komplet bar eller en lækker ginsmagning.

Logo - BartenderBar

BartenderBar

BartenderBar gør en ære i stabile og transparente løsninger til fester. I dag er de en af landets største leverandører af professionelle bartendere og cocktails. Og med +100 bartendere kan de servere cocktails til både store og små fester.
Logo - Bar Vikar

BarVikar

Bar Vikar er et af Danmarks portaler med uddannede bartendere og andet personale. Her igennem kan man tage spændende og sjove bartender-opgaver fordelt i hele Danmark. Efter din uddannelse tager de meget gerne imod alle certificerede bartendere!

Logo - Gin Hass

Gin Hass®

Hos Gin Hass® producerer de den eneste originale mango sirup til cocktailen Gin Hass. Cocktailen blev opfundet af Kim Hass i 2007, men først i 2020 blev den registreret som et varemærke.

Logo - KlarBar

Klarbar

Hos Klarbar kan de hjælpe både med en enkelt bartender, en komplet barløsning og en total eventløsning. De sætter gang i festen hos både private og erhverv, når de bidrager med cocktailløsninger af bedste kvalitet.

TenderCrate - Logo

Tendercrate

TenderCrate er en af internettets største opskriftsdatabaser. Her finder du alverdens cocktails med ingredienslister og fremgangsmåder. TenderCrate er udviklet med tanke på bartendere, der nemt kan slå opskrifter op – men det er blevet mindst lige så populært blandt private.

Logo - LetsCocktail

Let’s Cocktail

Vil du lære at mixe alle de lækre bestsellers fra cocktailbaren? Så er Let’s Cocktail stedet. Hos Let’s Cocktail tilbyder de grundige og underholdende kurser i bartenderfaget og cocktails.

Logo - Eventkontoret

Eventkontoret

Med de nødvendige idéer og kompetencer skaber Eventkontoret de mest gennemførte events i København og omegn. Deres fokus er altid spændende omgivelser, god kvalitet for pengene og service udover det sædvanlige.

Logo - Isklart

Isklart

Isklart er en af Danmarks største og billigste leverandører af isterninger og knust is. Både som privat og erhverv kan du bestille store mængder isterninger lige til hoveddøren inden for seks timer.

Logo - Bar - Mexo Beach Bar

Beach Bar Mexo

Du finder Beach Bar Mexo på den populære destination Sunny Beach. De åbnede dørene for allerførste gang i 2003 og har siden da været det foretrukne valg for gæster fra hele verden. På Beach Bar Mexo er du altid garanteret en helt unik atmosfære og fest!
Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.