Cookie- og privatlivspolitik • Barschool

Vælg en side

Cookie- og privatlivspolitik

Hvordan behandler vi dine oplysninger?

Dine data er trygge hos os

Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik. Vi behandler selvfølgelig alle dine data med største omhu. Få meget mere information om vores politikker lige her.

Barschool (ML Travel Group ApS)
Bredgade 36 E, st.
1260 København K
CVR: 40989579

Registreringsnummer i Rejsegarantifonden: 3248

Cookie- og personoplysningspolitik

Du accepterer vores cookie- og personoplysningspolitik ved at benytte denne hjemmeside.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved hjælp af cookies kan vi levere en bedre brugeroplevelse på hjemmesiden. Mange funktioner på hjemmesiden afhænger af brug og lagring af cookies. Derfor kan du ikke forvente at hjemmesiden fungerer efter hensigten, hvis du deaktiverer cookies.

Du kan finde mere information om cookies på www.minecookies.org.

Følgende information-, cookie- og personoplysningspolitik er udarbejdet efter Erhvervs- og Vækstministeriets vejledning fra april 2013. Bekendtgørelsen stiller krav om at indhente et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider ønsker at lagre cookies på brugerens it-udstyr.
http://www.evm.dk/~/media/oem/pdf/om-ministeriet/cookievejledning/cookievejledning-2-udgave-april-2013.ashx.

En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Cookien gør det muligt at genkende din computer og huske valg, du tidligere har taget på hjemmesiden. For eksempel sprogvalg. Det er ikke muligt for en nn cookie at sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor eller om computeren bruges af en eller flere personer. Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang du besøger hjemmesiden.

Du er helt anonym, når du besøger hjemmesiden!!
Det betyder, at vi hverken kan eller vil indsamle eller registrere oplysninger om dig automatisk, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med.

Hvis du har udfyldt en formular eller tilmeldt dig vores nyhedsbrev, belønner vi dig med en personaliseret brugeroplevelse på hjemmesiden og i vores nyhedsbreve. Når du bruger hjemmesiden, lærer vi dig at kende, og på den måde kan vi fremhæve det, du interesserer dig for og derved kun sender dig relevante nyhedsbreve.

Vi bruger Cookies til

Funktions cookies til at levere brugeroplevelsen på hjemmesiden:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: CakePHP

Anonym brugerstatistik:
Aktiv: Ja
Førstpartscookies: Google Analytics

Levering af social medie service:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: Facebook, Youtube, Twitter og andre

Levering af personaliseret indhold og nyhedsbreve:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: __lsv

Overvågning af fejl og ventetider på hjemmesiden:
Aktiv: Ja
Førstepartscookies: Newrelic

Vi indsamler aldrig personoplysninger uden, at du selv har givet os disse. Vi sælger eller videregiver ikke de indsamlede oplysninger til tredjepart. På forskellig vis indsamler vi digitale oplysninger om dit besøg på vores hjemmeside. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore dig som person, men kun den computer, hvorfra du har opnået adgang.

Du kan sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måder. Du kan udfylde en registreringsformular online, ved at deltage i en konkurrence, registrere et køb eller abonnere på et nyhedsbrev.

Du kan også dele dine personlige oplysninger med os ved at være i kontakt med en af vores medarbejdere via e-mail, telefon eller pr. post.

Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.

Personlige oplysninger er nødvendige for, at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Dine personlige oplysninger skal opbevares sikkert og fortroligt ifølge persondataloven. Derfor gemmer vi dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang. Disse computere er placeret i kontrollerede faciliteter. Yderligere bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.

Det er dog ikke muligt at garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Din klage kan indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Deling af personlige oplysninger

Vi kan også modtage dine personlige data, fra parter uden for Barschool. Det kan for eksempel ske i forbindelse med opkøb af en virksomhed, hvor du allerede er kunde, eller hvis et af vores partnerselskaber oplyser om dine personlige data. Hvis du ikke ønsker, at vi skal bruge dine personlige oplysninger, som du ikke selv har sendt til os, kan du informere os herom på nedenstående adresse.

Vi deler kun dine data med tredjepart under følgende omstændigheder:

  • Hvis vi har solgt dig et produkt eller tilbyder dig en service i et fælles marketingsfremstød med andre firmaer. I disse tilfælde deles dine personlige data med de pågældende firmaer. Vi vil altid informere dig om, at et sådant forhold eksisterer, og hvem disse firmaer er, før du registrerer dig. Bemærk, at disse firmaer ofte har deres egen politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for den måde, de anvender dine personlige data. Disse firmaers politik, om beskyttelse af personlige oplysninger, kan afvige fra Barschools politik om beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Vi sælger vores virksomhed til et andet firma. Et sådant ejerskifte kan omfatte en overførsel til køberen af dine personlige data, hvis de er direkte relateret til den pågældende virksomhed. Barschool sælger ikke og udleverer ikke dine personlige data til tredjemand, så dine personlige data kan anvendes til deres formål.
  • Vores hjemmeside kan indeholde hyperlinks til andre hjemmesider. Du bør nøje læse de pågældende hjemmesiders politik om beskyttelse af personlige oplysninger, da den kan være forskellig fra Utopias politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Spørgsmål og klagevejledning

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os på info@guideschool.dk.