Information om COVID-19 • Håndtering af pandemien på Barschool

Vælg en side

Information om Covid-19

Ofte stillede spørgsmål om pandemien

Håndtering af pandemien

Hos Barschool gør vi vores bedste for at forberede både elever, undervisere og øvrigt personale på anvisninger og restriktioner i forbindelse med corona.

Læs mere om vores anbefalinger til eleverne og hvordan, vi forholder os til corona.

  Sådan forholder Barschool sig til COVID-19

 • Pointing arrowTilbyder altid pandemisikring
 • Pointing arrowFølger lokale myndigheders anvisninger og restriktioner
 • Pointing arrowHar udarbejdet en udførlig plan for forskellige scenarier
 • Pointing arrowSikrer stadig en uddannelse af høj kvalitet

  Generelle råd til eleverne

 • Pointing arrowVask hænder ofte og brug håndsprit
 • Pointing arrowHold afstand
 • Pointing arrowLuft ud på værelset og i undervisningslokalerne
 • Pointing arrowKontakt Barschool ved symptomer

Tag på Barschool i trygge rammer

Hos Barschool er eleverne altid vores højeste prioritet – men særligt under Corona-pandemien er dette vigtigt at understrege.

Vi ved, der er mange spørgsmål i forbindelse Corona, tryghed og rejsen. Derfor har vi her på siden svaret på de hyppigste spørgsmål i forbindelse med pandemien, så du kan få ro i maven, inden du beslutter dig for at tage på Barschool.

Hvis du har øvrige spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kan uddannelsen rykkes til Danmark?

Nej, vi kommer ikke til at afholde uddannelsen i Danmark. Vi gennemfører altid Barschool på Mallorca i de smukke omgivelser.

Det er ikke muligt at rykke uddannelsen til Danmark, da vores nødvendige undervisningsudstyr og lokaler er placeret på Mallorca.

Kan uddannelsen stadig give job som bartender?

Ja, der er stadig stor efterspørgsel på bartendere i Danmark såvel som i udlandet. Med Danmarks genåbning bliver denne efterspørgsel kun større.

Du kan derfor stadig forvente at finde dit første bartenderjob hurtigt efter endt uddannelse. Derudover vil dit eksamensbevis fra Barschool altid være en fordel, hvis du skulle ønske at vente med at finde et bartenderjob.

Er jeg sikret økonomisk?

Du er 100% økonomisk sikret. Det betyder helt enkelt: Enten afholder vi Barschool, eller også får du fuld refundering af dine indbetalte beløb.

Alle, der booker en plads på Barschool, får en gratis Tryghedsgaranti. Det vil sige, at du får alle dine penge retur, hvis Barschool bliver aflyst.

Hvordan forholder I jer på bartenderskolen?

På bartenderskolen følger vi de lokale myndigheders anvisninger og restriktioner.

Vi har udarbejdet en udførlig plan for skolen, dens elever og undervisere i tilfælde af forskellige scenarier i forbindelse med COVID-19. Derfor er vi forberedt på en lang række scenarier og er klar til at handle på udfaldene.

Får jeg stadig det samme ud af uddannelsen?

Ja, det gør du bestemt!

Vi vil ikke afholde en bartenderskole, hvor vi går på kompromis med indholdet eller kvaliteten – hvad end det er undervisning, socialt samvær eller oplevelserne.

Derfor garanterer vi, at du stadig får en oplevelse for livet og alle de nødvendige kompetencer til at varetage et job som bartender efterfølgende.

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.