Instruktører • Mød instruktørerne på Barschool

Vælg en side

Instruktører

Få undervisning af højeste kvalitet

Barskolens uddannelsesansvarlige

På Barschool er du sikret den bedste undervisning! Vores uddannelsesansvarlige sørger for, at alle instruktører og undervisningen gør dig til en professionel bartender med imponerende kompetencer.

Glæd dig! Du kommer sjældent til at møde mere inspirerende personligheder, end du gør på Barschool.

Uddannelseschef-Hektor Pantos

Hektor Pantas

Med over 10 års erfaring som cocktail instruktør og bar supervisor ved Hektor, hvad der kræves af en professionel bartender. Hektor skaber med solid know how de bedste, gennemførte bartendere bag baren.

Præstationer:

 • Uddannet over 15.000 bartender elever i Europa
 • Afholdt over 200 events årligt som catering direktør
 • Vinder af årets diskotek som barchef 2 år i streg

Karriere:

 • Direktør hos Organic Cocktail
 • Projektleder hos Copenhagen Cocktail Academy
 • Supervisor hos Oblix Restaurant
 • Uddannelses chef
Instruktør - Kim Gin Hass

Kim Hass

I 2007 blev Kim en verdenssucces, da han udviklede Gin Hass®. Han har en unik tilgang til smagssammensætninger og forstår at underholde sit publikum med sit imponerende showmanship.

Præstationer:

 • 8 top-3 placeringer i DM Flair
 • DM sølvmedalje i cocktail 2019
 • DM guldmedalje i cocktail 2008

Karriere:

 • Senior Director Product & Concept Development hos Gin Hass®
 • Ejer af Dansk Barskole
 • Freelance bartender i hele Europa

Øvrige instruktører og deres fokus

På Barschool bliver du undervist i 7 fag, der hver især gør dig til en gennemført (og vildeste) bartender! Alle fag fokuserer på noget forskelligt, og du kan derfor regne med at at blive undervist af flere instruktører, der er specialister i hver sit område.

Pointing arrow Praktisk Bartræning instruktører

Instruktørerne i Praktisk Bartræning gør dig klar til jobbet som bartender. Instruktørerne skaber et autentisk barmiljø med et hav af bestillinger og høj musik. Sådan bliver du forberedt på det virkelige liv som bartender.

Læs mere om praktisk bartræning her

Pointing arrow Free Pour

Dine Free Pour instruktører er verdensmestre i at mixe cocktails - hurtigt! De lærer dig at blande en cocktail uden brug af jiggers og shakers, så du hurtigt kan sende dem over disken. Faktisk behøver du kun 40 sekunder.

Læs mere om Free Pour instruktører her

Pointing arrow Flair instruktører

Flair instruktørerne lærer dig at mestrer et showmanship flow, der imponerer gæsterne i baren, uden du sænker din effektivitet eller nøjagtighed. Derfor er instruktørerne specialister i underholdende tricks, der aldrig slår fejl.

Læs mere om Flair her

Pointing arrow Storytelling instruktører

Når du bliver undervist af dine instruktører i Storytelling, er det som at åbne et katalog over cocktail historier, brands, alkoholtyper, destillering og fun facts! De lærer dig kundskaben i Storytelling, som du kan underholde dine bargæster med.

Læs mere om Storytelling her

Pointing arrow Mixology instruktører

Som bartender skal du helst kunne det hele på én gang. Derfor lærer vores Mixology instruktører dig at kombinerer Storytelling, Flair og stil på samme tid. Derudover lærer instruktørerne dig at kende forskel på smage, aromaer og cocktails.

Læs mere om Mixology her

Pointing arrow Speed Mixing instruktører

Der er fart på baren, når du bliver undervist af dine Speed Mixing instruktører! De er mestre i at blande cocktails hurtigt, med teknikker som Free Pour, Building eller Rolling. Du lærer derfor hvordan, du kan få tempo på i baren.

Læs mere om Speed Mixing her

Pointing arrow Service & Salg instruktører

Dine instruktører i Service & Salg lærer dig hvordan, du skaber god kundekontakt, præsenterer cocktails og guider bedst muligt. Salg er en kunst, du mestrer til perfektion efter et kursus af dine dygtige instruktører.

Læs mere om Service & Salg her

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.