Om Magaluf på Mallorca • Destinationen for Barschool

Vælg en side

Magaluf – Mallorca

Bartenderskole på det eksotiske Mallorca

Kort om Mallorca

På Mallorca har du alle muligheder for at blive en af de mest eftertragtede bartendere – og samtidig få en fantastisk oplevelse med de andre elever! I Magaluf har vi det pulserende natteliv, den hvide sandstrand Playa De Magaluf og perfekte undervisningslokaler.

Få et hurtigt indblik i det, du kan forvente af den spanske ø og dit ophold på Barschool!

  4 fakta om Mallorca

 • Pointing arrow550 km kystlinje
 • Pointing arrowGennemsnitstemperatur på 17.7 °C
 • Pointing arrow14 millioner turister om året
 • Pointing arrowByliv fuld af restauranter, caféer shopping og diskoteker.

  Informationer om dit ophold

 • CalendarVarighed: 2 eller 3,5 uger
 • PlaneBy: Partybyen Magaluf
 • Pointing arrowHotel: Palmanova Suites by TRH Hotel
 • SmileFritid: To fridage om ugen, siesta og eftermiddag

Overnatning på et lækkert hotel er selvfølgelig inkluderet!

Alt om dit ophold på Mallorca

Er du klar på eksotiske omgivelser, god mad og fede udflugter? Dit ophold på Mallorca og Barschool bliver nogle af de bedste uger, som du sent glemmer! Det bliver startskuddet på en social karriere i Danmark, venner for livet og et boost af ny selvtillid.

Læs alt om dit ophold her:

Bartenderskolen på Mallorca

Vi afholder uddannelser på Barschool flere gange om året. Vores hotel og undervisning er placeret på det sydlige Mallorca i Magaluf. Her er der rig mulighed for oplevelser i fritiden, når undervisningen er slut.

Fritiden på Mallorca

Der skal ikke være tvivl om, at de 2 eller 3,5 uger på Barschool bliver intense med masser af undervisning. Men der er selvfølgelig også plads til at hygge sig og opleve Mallorca i weekenden eller om aftenen.

Der er mange skønne smagsoplevelser at finde på Mallorca. De fleste elever tilvælger halvpension, så der er sørget for både morgen- og aftensmad, men det skal ikke sætte en stopper for at nyde en frokost eller weekendernes måltid ude på restauranterne.

Du kan for eksempel nyde et bord med spansk tapas eller den berømte paella lige ned ved stranden.

Hvis du er glad for naturoplevelser, er det anbefalelsesværdigt at tage på roadtrip og se de små kroge af Mallorca. Mange elever vælger at leje en bil i weekenden og i gruppe tage ud at se for eksempel kystbyen Alquida, lokale markeder eller drypstenshuler.

Mallorca og nærområderne

Oplevelser lige rundt om hjørnet!

Gennem mange årtier har Mallorca været en af de foretrukne destinationer for skandinaviske gæster.

Mallorca er uden tvivl et fantastisk rejsemål på grund af høje temperaturer og uendelige muligheder. Du kan både hike i naturen, besøge historiske drypstenshuler, besøge gamle byer eller blot nyde en afslappende dag ved stranden.

Klimaet er dejligt varmt, men det bliver aldrig ulideligt. Der er nemlig altid mulighed for en dukkert, og en god brise sørger for frisk luft.

Pift dit ophold op med fede aktiviteter HOS VORES PARTNERE

Skal opholdet på Barschool lige have en smule ekstra? Book en plads til de bedste aktiviteter på Mallorca. Vores partnere vil ved ankomst præsentere de forskellige aktiviteter der kan bookes hos dem.

Pointing arrow Cocktail Night i Palma

Lækre drinks, nye venskaber og vilde dansegulve i Palma! Til Cocktail Night får du og de andre gæster en bus direkte til og fra Palmas pulserende natteliv. Når du ankommer til byen, serverer vi 4 læskende cocktails.

Pointing arrow Partybåd

Den her tur, den SKAL du opleve! Sammen med de andre gæster sejler du ud på det azurblå hav og holder en fest, du aldrig glemmer. Med høj musik i baggrunden tager vi en dukkert, nyder kølige drinks og danser på dækket.

Pointing arrow Eventmiddag

Sæt dig til bords og nyd en overdådig middag! I starten af opholdet holder vi en eventmiddag og går all in på et tema, hvor underholdning, mad og dresscode sætter scenen for festen. Få en fantastisk aften på en lækker restaurant!

Pointing arrow Partybus

En af de MEST populære aktiviteter! Hop med på partybussen, og få den vildeste aften med de andre elever! Glæd dig til lækre drinks, høj musik og fuld fart på landevejen, når bussen henter jer.

Pointing arrow Vingård - Binivista

Tag med på Binivista og få en uforglemmelig vinsmagning med den smukkeste udsigt! Glæd dig til lækker tapas, rundtur på vingården og spændende historier om de udvalgte vine. En unik oplevelse på Mallorca!

Pointing arrow Hiking tur

En vild oplevelse i Mallorcas skønne natur! Tag på hiking i Mallorcas mest imponerende Traumuntana bjerge på 90 km længde, og tag del i sjove cocktailøvelser og strandtur undervejs.

Pointing arrow Bar Jump

Lær Magalufs vilde natteliv at kende, når vi sammen besøger 3 af de bedste natklubber og en af de fineste cocktailbarer! Undervejs er der cocktails ellers shots inkluderet.

Find mere information her

Fandt du ikke det, du søgte? Find mere information på vores andre sider. Du skal også være velkommen til at kontakte os med ethvert spørgsmål eller ønske her.

Uddannelsens indhold

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hverdagen på skolen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Om Magaluf på Mallorca

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.