Hotellet • Bartenderskole med 4-stjernet hotel i Magaluf

Vælg en side

Hotellet

Et ophold i ren luksus med lækre omgivelser

Hvordan er hotellet?

Når du ankommer på Mallorca, tjekker du ind på det luksuriøse Palmanova Suites by TRH Hotel! Hotellet er placeret på et lille bjerg i Magaluf, et af de mest livlige områder på hele Mallorca.

Dit værelse

 • Pointing arrow 2 eller 3 værelseskammerater
 • Pointing arrow Balkon
 • Pointing arrow Eget badeværelse og køkken
 • Pointing arrow Smuk udsigt over Palma

Palmanova Suites by TRH Hotel

 • Pointing arrow 4-stjernet hotel
 • Pointing arrow 150 m fra stranden
 • Pointing arrow Pool, tennisbane og restaurant
 • Pointing arrow Events kun for hotellets gæster

Alt om omgivelserne

På hotellet har du alt inden for kort rækkevidde. Strand, restauranter og vilde natklubber. Alt, du har brug for i din fritid og sene aftener på Barschool! Føler du mere for at slappe af på hotellet? Så skuffer deres faciliteter og værelser i den grad ikke!
Palmanova Suites by TRH Hotel

Under dit ophold på Barschool bor du på Palmanova Suites by TRH Hotel. Det er et fantastisk 4-stjernet hotel, der har en perfekt beliggenhed i Magaluf med kun 150 m til stranden. Derfor har du både skøn natur og byliv lige uden for døren.

Hotellet er målrettet specifikt til unge og byder derfor på festlige events, moderne loungeområder og en hyggelig bar ved poolen.

Dit værelse

Du kommer ikke til at mangle noget som helst på dit værelse!

Værelserne byder på god plads, balkon, køkken, badeværelse og flot udsigt over Palma. De er moderne indrettet med lyse materialer, afdæmpede farver og selvfølgelig WiFi!

På dit værelse bor du med to værelseskammerater. I bliver indlogeret på de flotte, lyse værelser med balkon.

Vi fordeler værelserne vilkårligt, men du har mulighed for at give os et ønske om, hvem du vil bo sammen med. Det skal du blot gøre tre uger inden afrejse. Hvis du ikke sender os et ønske, bliver du placeret med nogle af de andre søde deltagere af samme køn som dig.

Området

Palmanova Suites by TRH Hotel er placeret i de smukkeste omgivelser på et lille bjerg i Magaluf. Med en lille gåtur på 150 m er du nede på en hvid sandstrand.

Hvis du har lyst til en tur i byen, er hotellet få minutter væk fra barer, restauranter og butikker – en perfekt mulighed for at nyde Mallorca i de senere timer på døgnet!

Derudover er der kun 11 km til Palma og 5 minutter til den internationale natklub BCM. Du er derfor altid tæt på en fed aften i Mallorcas byliv.

Halvpension

Du har mulighed for at vælge halvpension under dit ophold på hotellet. Det betyder, at du får adgang til en lækker morgen- og aftenbuffet alle dage under hele opholdet.

Disse måltider bliver serveret i flotte buffetanretninger på hotellets restaurant. Hver dag er der variation i udvalget, så du altid kan få noget nyt og lækkert at spise. Der er noget for enhver smag: både lokale, internationale, glutenfrie og vegetariske retter.

Det er en stor fordel at tilvælge halvpension, da det er en nem og lækker måde at få de vigtigste måltider på dagen. Du tilvælger halvpension ved bestilling, eller når du ankommer på Mallorca.

Prisen for halvpension i 2 uger eller 3,5 uger starter fra 1.995,-

Faciliteter

På Palmanova Suites by TRH Hotel er der en masse lækre faciliteter, der gør det til en 4-stjernet oplevelse! Det inkluderer:

 • Tennisbaner
 • Restaurant
 • Terrasse til solbadning
 • Bar ved poolen
 • WiFi
 • Events for hotellets gæster

Pift dit ophold op med fede aktiviteter hos vores partnere

Skal opholdet på Barschool lige have en smule ekstra? Book en plads til de bedste aktiviteter på Mallorca. Vores partnere vil ved ankomst præsentere de forskellige aktiviteter der kan bookes hos dem.

Pointing arrow Cocktail Night i Palma

Lækre drinks, nye venskaber og vilde dansegulve i Palma! Til Cocktail Night får du og de andre gæster en bus direkte til og fra Palmas pulserende natteliv. Når du ankommer til byen, serverer vi 4 læskende cocktails.

Pointing arrow Partybåd

Den her tur, den SKAL du opleve! Sammen med de andre gæster sejler du ud på det azurblå hav og holder en fest, du aldrig glemmer. Med høj musik i baggrunden tager vi en dukkert, nyder kølige drinks og danser på dækket.

Pointing arrow Eventmiddag

Sæt dig til bords og nyd en overdådig middag! I starten af opholdet holder vi en eventmiddag og går all in på et tema, hvor underholdning, mad og dresscode sætter scenen for festen. Få en fantastisk aften på en lækker restaurant!

Pointing arrow Partybus

En af de MEST populære aktiviteter! Hop med på partybussen, og få den vildeste aften med de andre elever! Glæd dig til lækre drinks, høj musik og fuld fart på landevejen, når bussen henter jer.

Pointing arrow Vingård - Binivista

Tag med på Binivista og få en uforglemmelig vinsmagning med den smukkeste udsigt! Glæd dig til lækker tapas, rundtur på vingården og spændende historier om de udvalgte vine. En unik oplevelse på Mallorca!

Pointing arrow Hiking tur

En vild oplevelse i Mallorcas skønne natur! Tag på hiking i Mallorcas mest imponerende Traumuntana bjerge på 90 km længde, og tag del i sjove cocktailøvelser og strandtur undervejs.

Pointing arrow Bar Jump

Lær Magalufs vilde natteliv at kende, når vi sammen besøger 3 af de bedste natklubber og en af de fineste cocktailbarer! Undervejs er der cocktails ellers shots inkluderet.

Find mere information her

Fandt du ikke det, du søgte? Find mere information på vores andre sider. Du skal også være velkommen til at kontakte os med ethvert spørgsmål eller ønske her.

Uddannelsens indhold

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hverdagen på skolen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Om Magaluf på Mallorca

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.