Uddannelsens indhold • Bliv branchens bedste bartender på Barschool

Vælg en side

Uddannelsens indhold

Bliv branchens bedste bartender og få det fedeste job efterfølgende!

Om uddannelsen

Hos Barschool uddanner vi branchens bedste bartendere. Formålet med uddannelsen er at gøre dig 100% klar til det fedeste job som bartender gennem vores relevante og intensive uddannelsesforløb.

  Bartenderuddannelsen giver dig:

 • Pointing arrowErfaring, der svarer til 6 måneders arbejde
 • Pointing arrowEftertragtede kompetencer hos bartendere
 • Pointing arrowOplæring i 45 cocktails
 • Pointing arrowEn oplevelse for livet!

  Hvem, hvad og hvor:

 • CalendarVarighed: 2 eller 3,5 uger
 • Pointing arrowDestination: Mallorca, Palmanova Suites by TRH Hotel
 • Arrow upSværhedsgrad: Begyndere – let øvede – erfarne ( uddannelsen er udarbejdet, så den passer præcis til dit niveau)

Overnatning på et lækkert hotel er selvfølgelig inkluderet!

Indhold og formål

Barschool er en 2 eller 3,5 uger lang og grundig bartenderuddannelse. Med uddannelsen i bagagen bliver du i stand til at arbejde som professionel bartender, hvor end du ønsker.

Uddannelsen er et bredtfavnende forløb, hvor vi lærer dig de vigtigste redskaber og kompetencer i et job som bartender. Du bliver undervist i følgende:

Praktisk Bartræning – Free Pour – Flair – Storytelling – Service – Mixology – Speed Mixing

Læs mere om hverdagen på skolen og få en oversigt over en typisk dag her.

Praktisk Bartræning

Du kommer igennem et intensivt bar-træningsprogram, både foran og bag baren. Du får erfaring, der svarer til 6 måneder som bartender i det danske natteliv.

5 dage om ugen er du hovedpersonen bag baren i vores Speed Mixing øvelser & Working Flair rutiner.

Vi skaber et miljø, som afspejler den virkelige barscene – med musik, vibe og den stress, der kan forekomme. Sådan lærer du at håndtere og mestre enhver situation.

Vi har 45 cocktails i vores kompendium – og du bliver introduceret til dem alle.

Free Pour

Free Pour er en færdighed, som du i dit senere arbejde vil elske at have lært! Du lærer at mixe cocktails på kun 40 sekunder – dét er der mange fordele i:

 • Hurtighed
 • Effektivitet
 • Showmanship
 • Nøjagtighed
 • Professionelt

Under din 4 ugers uddannelse kommer du igennem et intensivt træningsprogram, hvor du lærer 6 forskellige pours med præcision.

Vi vil dagligt teste din nøjagtighed, hurtighed og showmanship.

Når du er færdig med uddannelsen, vil du være eftertragtet af barejere, både på Mallorca, i Danmark og i resten af verden. Det skyldes, at dine nye kompetencer kan spare barerne penge ved mindre spild og større hurtighed.

Flair

Flair har en stolt tradition siden 1980erne.

Men som årene er gået, har færdigheden udviklet sig en del. Den Flair-udgave, vi fokuserer på, er “Working Flair”.

Working Flair betyder: at arbejde med et showmanship flow i baren, som ikke nedsætter ens effektivitet, nøjagtighed og hurtighed. Dermed kan du underholde gæsterne i baren, mens du arbejder optimalt.

Teori og Storytelling

De fleste cocktails sælger sig selv bare på smagen. Selvfølgelig. Ellers ville dit job være noget sværere.

Men når vi har en historie til vores cocktails, bliver de pludselig meget mere interessante. Tag bare en Gin & Tonic. Den smager fantastisk, men den får lige dét ekstra, når du ved, at det var en af Ernest Hemingways favoritter.

I dette modul lærer du derfor om cocktail historie, og hvordan du er en god storyteller bag baren.

En dygtig bartender forstår sig også på de små detaljer. Derfor bliver du under teorien også klogere på:

 • Brands som Beefeater, Monin, Smirnoff og mange andre
 • Fun facts om spiritus, cocktails og fremstilling
 • Alkoholtyper
 • Smagsoplevelser og -sammensætninger
 • Destillering

Mixology

Under Mixology kobler vi bartræningen med det storytelling, du har lært. Næsten hver eneste cocktail har en historie, og denne træning går ud på at præsentere cocktails med flair, stil og med en passende historie.

Det er også her vi smager alle cocktails, spiritus, likører og sirups, der indgår i de valgte cocktails. Derudover lærer du at lave hjemmelavede sirups.

Speed Mixing

Når et diskotek eller en bar er fuld af tempo, er det vigtigt, at en bartender kan mixe cocktails hurtigt. Jo hurtigere du er, jo flere kunder kan du servicere.

Derfor fokuserer vi på Speed Mixing, hvor vi lærer dig forskellige tricks til at mixe cocktails hurtigst muligt. Det kan være teknikker som Building, Free Pour, Rolling – og mange andre!

Service & Salg

Som en dygtig bartender mixer du ikke kun cocktails for kunderne. Du forstår også at servicere dem, så kunderne kan fornemme din professionalisme. Det kan være, at de skal have hjælp til at vælge en cocktail eller en guide i hvordan, cocktailen nydes bedst muligt.

For at blive en værdifuld ansat på din kommende arbejdsplads er det også vigtigt at kunne sælge. Men det er ikke noget, du skal være bekymret for. Det handler i bund og grund om, at du skal kunne præsentere en cocktail bedst muligt.

Eksamener

Ved uddannelsens afslutning ligger to eksamener. Du skal op i både en teoretisk og praktisk prøve.

I den teoretiske eksamen tester vi din viden inden for bartenderfaget. F.eks. spørger vi ind til forskellige cocktailopskrifter, spiritus, brug af bartenderudstyr, service og salg.

I den praktiske eksamen vil vi gerne se dig i aktion. Forstår du at bruge udstyret korrekt? Følger du opskrifterne nøje? Får du husket at bruge den rette spiritus i kombination med andre smagsgivere? Alt det skulle du gerne have styr på ved uddannelsens afslutning.

Vi afholder eksamener for dit eget bedste. Med dem kan vi sikre, at du er klar til bartenderjobbet i det virkelige liv efterfølgende – og at du ovenikøbet kan gøre det langt bedre end de fleste.

Forberedelse
Når du først har booket din plads på Barschool, mangler du kun at pakke kufferten! Vi booker en tur-retur flyrejse til dig og reserverer et værelse på hotellet.

Ved din ankomst får du udleveret et bartender-kit med alt det nødvendige:

 • Shaker
 • Strainer
 • Jigger
 • Ske
 • Forklæde

Kittet er dit under opholdet, men skal afleveres tilbage ved afrejse.

Ønsker du at købe og beholde et bartender-kit, sørger vi for, at du får udleveret et splinternyt sæt – enten når du ankommer eller rejser hjem. Det er helt op til dig.

Hold dig updated på Barschool

Trænger dit feed til sol, søde mennesker og drinks? Tjek vores sociale medier, hvor hvert post giver dig et indblik i uddannelsen, fritiden eller omgivelserne. Vi garanterer dig, at der er 100% good vibes!
Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.

Kommende uddannelser

Er du klar til den vildeste oplevelse og venner for livet?
Book en plads på et af vores spændende forløb i Magaluf på Mallorca.

Pointing arrow Juli 2024

Bartenderuddannelse på Mallorca. Inkl. hotel og jobgaranti!

Hotel: Palmanova Suites by TRH Hotel

Start dato: 08/07/2024 // Slut dato: 22/07/2024

Pointing arrow Juli/August 2024

Bartenderuddannelse på Mallorca. Inkl. hotel og jobgaranti!

Hotel: Palmanova Suites by TRH Hotel

Start dato: 22/07/2024 // Slut dato: 05/08/2024

Pointing arrow August 2024

Bartenderuddannelse på Mallorca. Inkl. hotel og jobgaranti!

Hotel: Palmanova Suites by TRH Hotel

Start dato: 05/08/2024 // Slut dato: 28/08/2024

Lær af verdens bedste bartendere

Du får undervisning af højeste kvalitet, som er udarbejdet af nogle af Danmarks bedste bartendere!

Hektor Pantas

En erfaren underviser, barejer og bartender. Hektor har uddannet over 15.000(!) bartenderelever i hele Europa.

Kim Hass

En verdenskendt bartender! Kim Hass er skaberen af den populære Gin Hass, der nydes verden over.

Bliv ekspert i +50 cocktails

Bliv master i alle bestsellerne og overrask kunderne med unikke opskrifter. På Barschool lærer du at mixe en bred vifte af cocktails!

Find mere information her

Fandt du ikke det, du søgte? Find mere information på vores andre sider. Du skal også være velkommen til at kontakte os med ethvert spørgsmål eller ønske her.

Uddannelsens indhold

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hverdagen på skolen

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Om Magaluf på Mallorca

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.