Anmeldelser af Barschool • Læs elevernes oplevelse

Vælg en side

Anmeldelser

Hvad synes eleverne om Barschool?

Få et indblik i opholdet

Er du nysgerrig på, hvordan det egentlig er at være på Barschool? Læs elevernes anmeldelser og hør, hvad de har at sige om deres rejse til bartenderkurset på Mallorca!

“Det har været en mega god oplevelse. Samtidig med de forbereder en til bartender livet, får man masser gode venner, så får man også en all-around spiritus viden, og muligheden for at opfinde sin egen drink i masterclass (masterclass vinder her 😉). Der er lagt stor vægt på effektivitet, speed og rutine, som er så super vigtigt, når man kommer ud og arbejder som bartender. Samtidig kan alle, der går derfra mindst, 54 cocktails i hovedet.”

- Mathilde Mathiesen, 2023

“Fantastisk fed tur!
Jeg har haft den sjoveste tur med en masse nye bekendtskaber. Herudover har jeg fået praktisk træning, som gør mig klar til at komme hjem og arbejde i Danmark.

Har du brug for at få et afbræk fra Danmark, giver jeg denne tur min største anbefaling!”

- Jonas Bojesen, 2023

“Bedste 3,5 uger jeg ikke ville ændre for en hver pris. Har fået de bedste nye venner hernede, og venskaber for livet. Bylivet hernede er ogs super fedt, og der er godt gang i magaluf hver dag!🥳”

- Katelyn Sommer, 2023

“3,5 uge jeg bestemt ikke vil tage tilbage! Du får alt den læring indenfor flair, cocktails, freepour, spiritus teori og storytelling, som du får brug for. Du går herfra med nye tætte venskaber, og en bartender gemt i ærmet af dig;)!”

- Mette Stamp, 2023

“Tag afsted – du kommer ikke til at fortryde det.
Da jeg tog flyet fra Billund til Palma, vidste jeg ikke, hvad jeg skulle forvente – men jeg blev ikke skuffet. Normalt arbejder jeg på en natklub i Aarhus og kan med sikkerhed sige, at jeg kan mere end dem.

Undervisningen kan være stressende – men de er gode til at sørge for, at alle er med og lærer, hvad de skal lære.

Fritiden hernede byder på alt, hvad man kan forestille sig (hiking, byture, strande, tæt på Palma og andre seværdigheder såsom Bellvere Slot).

De events, som Mikkel Germer arrangerer, er pissehyggelige – og jeg anbefaler især hikingturen samt eventmiddagen.

De 3,5 uger går meget hurtigt – men det er helt klart det værd.

Hvis du vil have en solid uddannelse, nye venner og en pissefed “ferie” – så tag afsted til Magaluf med Barschool.”

- David Bianco Nielsen, 2023

“En helt unik oplevelse. Et team, som samarbejder og giver det fedeste humør. Klart en oplevelse værd.”
- Cecilie Lundsgaard, 2023

“Uden tvivl nogle af de bedste uger af mit liv, kan kun anbefales!”
- Rasmus Schytte, 2023

“Super god uddannelse. Kompetente og dygtige instruktører, sjov og lærerig undervisning og meget søde medstuderende, der hurtigt bliver til venner for livet. Kan varmt anbefales!!!”
- Elena Kærgaard, 2023

“Jeg var afsted i maj, og det var en oplevelse uden lige. Super dygtige instruktører og fedt hold! Vil ikke være det foruden, og det er kun et plus, at man kommer hjem til et super fedt arbejde hjemme i Danmark. (Hvor du kommer til at arbejde sammen med dem, du er kommet tæt på i Magaluf)

5 stjerner herfra, kan kun anbefales ☀️”

- Søren Steensen, 2022

“En oplevelse for livet!

Udover at jeg blev en markant bedre bartender, med et meget større kendskab til alt i bartender verdenen, fik jeg i de 3,5 uge noget, som betød endnu mere for mig! Nemlig venskaber for livet!

Man får de fedeste oplevelser med skønne mennesker! Herudover er der de sejeste instruktører som har styr på deres skills!

Det kan varmt anbefales herfra!”

- Dean, 2022

“Instruktørerne var virkelig gode, og hver dag var bare fantastisk. Stranden var i nærheden, gode restauranter og en masse klubber at tjekke ud i weekenden.
Det var også rigtig hyggeligt at møde mennesker med samme intentioner.. Vi er alle stadig i kontakt med hinanden.

Det er uden sammenligning det sjoveste og bedste, jeg har gjort for mig selv.. Jeg savner det hver dag.”

- Cecilie Hansen, 2022

“Kurset på Barschool er velfungerende og udbytterigt. Alt undervisningen er relevant og tilfredsstillende til de forventninger, der stilles til en bartender. Der er masser af fritid og plads til at feste i byen. Omgivelserne har været top. Der har ikke været plads til at kede sig, og der har altid været noget at lave. Det kan være alt fra at nyde en øl ved poolen eller øve noget flair på stranden. Der er ingen begrænsninger.

Med 3,5 uge dernede kan det ikke udelukkes, at der bliver bygget et tæt venskab med de mennesker man møder. Derudover åbner det op for et relevant netværk, som er et fremragende fundament til ens fremtid som bartender.

Det er en oplevelse, man ikke glemmer. Jeg vil helt klart anbefale kurset på Barschool.”

- Nicklas, 2022