Aktiviteter • Deltag i de fedeste udflugter på Barschool

Vælg en side

Dit livs oplevelse

Gør opholdet på Barschool endnu bedre med de sjoveste aktiviteter med vores partnere

Pift dit ophold op med fede aktiviteter hos vores partnere

Ved ankomst, vil vores partnere præsentere de sjoveste oplevelser på Mallorca! Du får mulighed for at booke aktiviteterne direkte hos dem. Vi vil naturligvis assitere med vejledning hertil. Super måde at bruge din fritid på under uddannelsen.

Pointing arrow Cocktail Night i Palma

Lækre drinks, nye venskaber og vilde dansegulve i Palma! Til Cocktail Night får du og de andre elever et cocktail foredrag på en af Palmas bedste cocktailbarer. Under foredraget er tre cocktails inkluderet. Efter foredraget vil jeres instruktører tage jer med videre ud i Palmas pulserende natteliv.

Pointing arrow Partybåd

Den her tur, den SKAL du opleve! Sammen med de andre gæster sejler du ud på det azurblå hav og holder en fest, du aldrig glemmer. Med høj musik i baggrunden tager vi en dukkert, nyder kølige drinks og danser på dækket.

Pointing arrow Eventmiddag

Sæt dig til bords og nyd en overdådig middag! I starten af opholdet holder vi en eventmiddag og går all in på et tema, hvor underholdning, mad og dresscode sætter scenen for festen. Få en fantastisk aften på en lækker restaurant!

Pointing arrow Partybus

En af de MEST populære aktiviteter! Hop med på partybussen, og få den vildeste aften med de andre elever! Glæd dig til lækre drinks, høj musik og fuld fart på landevejen, når bussen henter jer. Partybussen afholdes i månederne april og oktober i stedet for partybåd. 

Pointing arrow Vingård - Binivista

Tag med på Binivista og få en uforglemmelig vinsmagning med den smukkeste udsigt! Glæd dig til lækker tapas, rundtur på vingården og spændende historier om de udvalgte vine. En unik oplevelse på Mallorca!

Pointing arrow Hiking tur

En vild oplevelse i Mallorcas skønne natur! Tag på hiking i Mallorcas mest imponerende Traumuntana bjerge på 90 km længde, og tag del i sjove cocktailøvelser og strandtur undervejs.

Pointing arrow Bar Jump

Lær Magalufs vilde natteliv at kende, når vi sammen besøger 3 af de bedste natklubber og en af de fineste cocktailbarer! Undervejs er der cocktails ellers shots inkluderet.

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.