Aktiviteter • Deltag i de fedeste udflugter på Barschool

Vælg en side

Dit livs oplevelse

Gør opholdet på Barschool endnu bedre med de sjoveste aktiviteter

Pift dit ophold op med fede aktiviteter

Book din plads til de sjoveste oplevelser på Mallorca! Du får mulighed for at tilkøbe aktiviteterne, når du går i gang med at booke dit ophold på Barschool, eller når du ankommer på hotellet.

Pointing arrow Cocktail Night i Palma

Lækre drinks, nye venskaber og vilde dansegulve i Palma! Til Cocktail Night får du og de andre gæster en bus direkte til og fra Palmas pulserende natteliv. Når du ankommer til byen, serverer vi 4 læskende cocktails.

Pointing arrow Partybåd

Den her tur, den SKAL du opleve! Sammen med de andre gæster sejler du ud på det azurblå hav og holder en fest, du aldrig glemmer. Med høj musik i baggrunden tager vi en dukkert, nyder kølige drinks og danser på dækket.

Pointing arrow Eventmiddag 1

Sæt dig til bords og nyd en overdådig middag! I starten af opholdet holder vi en eventmiddag og går all in på et tema, hvor underholdning, mad og dresscode sætter scenen for festen. Få en fantastisk aften på en lækker restaurant!

Pointing arrow Eventmiddag 2

Som afrunding på en fantastisk oplevelse på Barschool holder vi en eventmiddag. Sammen med alle de andre gæster spiser vi autentisk mad, drikker flotte drinks og deltager i temafestens underholdning.

Pointing arrow Paintball & Outlet

Tag med til en af de sjoveste aktiviteter, når vi gør arenaen klar til Paintball! Kast dig gennem forhindringerne i et forsøg på at ramme hver modspiller. Vi slutter af med hyggelig Outlet shopping i Palma! Turen er inkl. transport.

Pointing arrow Minigolf

Minigolf kan godt være vildt. Vi sætter kursen mod Fantasia Golf, hvor banerne er både svære og underholdende. Nyd det magiske landskab, mens du udfordrer dine venner i den ene fantasifulde bane efter den anden!

Icon - Theory, orange

Gratis uddannelsesguide

Download her vores gratis guide og drøm dig væk til din kommende barskole. Du finder aktiviteter, alt indhold vedr. skolen og hvad du får ud af det.

Og så er det kvit og frit!

Er du i tvivl eller vil vide mere?

Vi inviterer løbende til foredrag om Barschool, hvor vi fortæller nærmere om uddannelsen, fritid og jobmuligheder. Vores foredrag varer typisk 1 time, og det er helt gratis at deltage. Hvad end du har booket en plads eller stadig overvejer, er du velkommen.