Uddan dine ansatte
Forbedr din forretning med endnu dygtigere bartendere!
Hele pakken eller skræddersyet løsning?
Hele pakken
Dine ansatte kommer på vores 3,5 uges uddannelsesforløb. De får:
- Oplæring af verdens bedste bartendere
- Undervisning i Flair, Free pour, Storytelling og Mixology
- Erfaring fra Magalufs intense bar- og diskoteksmiljø.
Skræddersyet
- Længde på opholdet
- Fag og undervisning
- Økonomien
- Antal af elever
Uddannelsen og opholdet
Om du vælger hele pakken eller en skræddersyet løsning, er formålet altid det samme: På Barschool stræber vi efter at gøre dine ansatte endnu bedre bag baren. Men om det skal være en allround uddannelse eller med fokus på bestemte kompetencer, det er op til dig.
Du er i begge tilfælde garanteret, at dine ansatte bliver undervist af branchens bedste bartendere, der gør dem både hurtigere, mere underholdende og effektive som bartendere.
Praktisk Bartræning
En lang kø af kunder, en masse forskellige cocktails og høj musik i baggrunden – dét forbereder vi dig på, når du får Praktisk Bartræning!
Free Pour
Jiggers? Det får du ikke brug for. Under Free Pour undervisningen lærer du at mixe lækre drinks på kun 40 sekunder – helt uden hjælpemidler!
Flair
Flair er hastighed og showmanship i én. Lær at imponere dine gæster med smarte tricks, uden det går ud over din effektivitet bag baren.
Storytelling
Hvem elsker ikke en god historie? I Storytelling får du en masse viden om cocktails baggrunde og fun facts, som du kan underholde kunderne med.
Service & Salg
En lang kø af kunder, en masse forskellige cocktails og høj musik i baggrunden – dét forbereder vi dig på, når du får Praktisk Bartræning!
Mixology
Er du klar på at blive lidt af en cocktail connaisseur? I Mixology kombinerer du Flair og Storytelling og bliver ekspert i smage og aromaer.
Speed Mixing
Enhver kunde hader at vente længe i baren. Derfor bliver du i Speed Mixing mester i at lave cocktails på få sekunder uden ret mange redskaber.
En uddannelse af bedste kvalitet
På Barschool lærer dine ansatte hvordan, de kan effektivisere deres arbejde og dermed sende flere cocktails over disken. De lærer, hvad det vil sige at underholde kunderne og give dem en unik oplevelse.
Læs meget mere om uddannelsen og samarbejdet.
Hvad lærer bartenderne?
Vi udvikler de tre kompetencer gennem undervisning i:
- Praktisk bartræning
- Free Pour
- Flair
- Storytelling
- Mixology
Med disse fag lærer bartenderne at mixe med og uden udstyr, fortælle om cocktails og gøre det hele på samme tid. Derudover introducerer vi dem for over 50 cocktailopskrifter, som de kan tage med hjem på jobbet i Danmark.
Under uddannelsen får bartenderne erfaring fra Magalufs pulserende natteliv og ofte intense job bag baren. Således får de testet deres kompetencer på den populære fest- og bargade The Magaluf Strip.
Underviserne
På Barschool bliver eleverne undervist af Danmarks bedste bartendere med mange års professionel erfaring.
Derudover har vi undervisning af gæsteundervisere, der besøger os fra for eksempel Barcelona og Island og er nogle af branchens bedste bartendere. På den måde sikrer vi det højest mulige niveau og inspirerer eleverne til at yde deres bedste.
Der er altid en dansktalende og erfaren underviser på holdet.
Samarbejdet
Vi tilbyder både længere samarbejder og aftaler med enkelte forløb. Det kommer helt an på, hvad der passer din forretning og dine ansatte.
Derudover er der to muligheder for at sende dine ansatte på Barschool:
- Hele pakken hvor dine ansatte deltager i Barschools brede uddannelse på 3,5 uge.
- Skræddersyet løsning hvor tilrettelægger uddannelsen efter dine ønsker til længden, fagene, økonomien og antal elever.
Kontakt os gerne, så vi finder en løsning, der matcher dine ønsker og behov.
Uddannelsens niveau
Vi tilpasser niveauet på vores uddannelse efter, hvor erfarne dine ansatte er.
Vores uddannelse ligger normalvis på Begynder – Let øvede, men ønsker du at videreudvikle erfarne bartenderes kompetencer, kan vi skrue op for sværhedsgraden.
Lær af verdens bedste bartendere
Hektor Pantas
Kim Hass
En verdenskendt bartender! Kim Hass er skaberen af den populære Gin Hass, der nydes verden over.